Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnalar tuz ve biraz yağ ilave edilmiş suda istenen yumuşaklığa gelene kadar haşlanır, süzülür. Sosis, kabukları soyulmuş domates, çekirdekleri çıkarılmış zeytin ve sarımsaklar ufak küpler şeklinde doğranır. Tüm malzemeler karıştırılır ve önceden ısıtılmış zeytinyağında domatesler ezilene kadar pişirilir. Haşlanan makarnayla harmanlanır ve servis yapılır. Afiyet şeker olsun... Gönderen : Handan Pırlanta | biskot_61@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |