Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı kaynayan tuzlu suda 12 dakika haşlayın. Soğanı kıyıp margarin ile kavurun. Sarmısağı küçük küçük doğrayıp ilave edin. Ateşi kısıp limon suyu, krema, su, dereotu, karabiber, tuz ve tonbalığı ekleyin. Bir taşım kaynatıp süzülmüş makarnalarla karıştırın. Üzerine limon kabuğu rendesi serpip servis yapın. Gönderen : Eren Kesdi |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |