Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları tuzlu suda haşlayıp süzün. Kırmızı kuru biberleri üçe dörde kesin. Sarmısakları soyup dilimleyin. Kırmızı biberin tohumlarını çıkartıp şerit kesin. Limonun kabuğunu rendeleyin. Tencereye zeytinyağı koyun. Sarmısak ve kuru biberleri ekleyin. Birkaç dakika sonra limon kabukları ve kırmızı biber şeritlerini ekleyin. Haşlanmış ve süzülmüş makarnayı da ilave edip çevirin.Makarnayı peynir rendesi ilave ederek servis yapın. Gönderen : Canan Demircioğlu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |