Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1 Paket makarna paketin üzerinde pişirme süresince haşlanır suyuna biraz tuz eklenir ve yapışmaması için üstüne biraz yağ gezdirelebilir tabii bu makarnanın kalitesine bağlıdır. Biberler doğranarak ateşte iyice yağla kavurulur daha sonra domatesler rendelenerek eklenir tavada onlarda iyice piştikten sonra salça üzerine eklenir ve tekrar karıştırılıp üstü kapakla kapatılır. Daha Sonra Kekik Biber Kara Biber ve Tercihen Tuz üzerine eklenir buradaki püf noktası bana göre ne kadar kekik o kadar güzel makarnadır. Haşlanan makarna iyice süzülür ve sostan bir kaşık kadar tencerede makarna ile tanıştırılır daha sonra servis edilir ve sos üzerine dökülür süsleme için taze nane tavsiye edilir.. AFİYET OLSUN Gönderen : MUSTAFA GÜLER | musty_guler@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |