Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Büyük boy bir tencereyi içine suyu koyarak ateşin üzerine oturtun. Suyu kaynamaya başlayınca tuzu atın. Hemen ardından da makarnayı boşaltın. Ara sıra karıştırarak en fazla 10-12 dakika kadar makarnayı haşlayın. Makarna haşlanırken bir geniş tasın içine 3 yumurta ve kremayı ekleyin, çatalla iyice çırpın. En sonunda peyniri ve fesleğeni ekleyip tekrar karıştırın ve bu sosu bir tarafta bekletin. Makarnayı süzer süzmez tenceresine geri koyup, sıcakken içine hemen sosunu dökün ve iyice karıştırın. Soğumadan sıcak servis edin. Afiyet olsun. Gönderen : Asuman Yazgan | ayazgan at promail.au
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |