Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencereye koyduğumuz sıvıyağı ile makarnayı kavuruyoruz. Kahverengileşinceye kadar devam ediyoruz. Üzerine salçayı ekleyip biraz salçayla da kavurup üzerine kaynamış suyu ilave ediyoruz. Daha sonra içine tuz, nohut ve tavuğu ilave ediyoruz. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz. İsteğe göre içine tavuk ve nohut koymadan da yapabilirsiniz. Gönderen : Fadime Akarsu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |