Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tavuklar haşlanır ve küpler halinde doğranır. Makarna için biraz tuz ve zeytinyağ ilave edilerek su konulur kalmış ise tavuğu haşladığımız su da ilave edilir ve kaynadığı zaman makarnalar içine atılır. Pişince süzülür. Bu esnada elmalar soyulur ve küpler halinde doğranır. Üzümler yıkanıp ikiye ayrılır. Ayrıca krema, mayonez ve yoğurt karıştırılar. İçine curry, karabiber, tavuk parçaları, elma ve üzüm parçaları eklenir Bu karışım makarna ile harmanlanır ve servis tabağına konulur. Üzerine maydonoz, roka ve nane yaprakları orta büyüklükte doğranarak serpilerek süslenir. Gönderen : Zeynep Türkmenoğlu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |