Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yıkanıp, soyulmuş sebzeleri küçük küçük doğrayın. 2 çorba kaşığı tereyağını bir tencerede eritin. Sebzeleri tencereye ekleyip, ateşte yumuşayana kadar kendi sularıyla pişirin. Üzerine küp şeklinde doğranmış domatesleri ve tuzu ekleyin. Bir süre daha domateslerde pişene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencereyi ocaktan alıp bu sırada başka bir kapta pişirdiğiniz makarnayı sebzelerin üzerine boşaltın ve iyice karıştırın. Makarnayı tabaklara aldıktan sonra üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapın. Gönderen : Burçak Arman |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |