Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Erişte veya makarnaları haşlayın. Küp küp doğranmış soğanı biraz margarinle kavurun. İnce kıyılmış yeşil biberi ekleyin,kavurmaya devam edin. Kıymayı ilave edin, kavurun. Domateslerin kabuklarını soyun, tavla zarı formunda doğrayın ve kıymalı içe ilave edip pişirin. Tuzunu ve kırmızı biberini koyun. Fırın tepsisine bu içi yayın. Üzerine haşlanmış erişteyi/makarmayı dökün. Margarinin geri kalanını eritin ve üzerine gezdirin. Kızgın fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Tepsiyi ters çevirerek, kıymalı iç üstte kalacak şekilde servis yapın. Afiyet bal şeker olsun... Gönderen : Handan Pırlanta | biskot_61@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |