Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Mantarlı Bavette

Mantarlı Bavette Tarifi

MALZEMELER
1 paket Bavette makarna
500 gr.mantar
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı tereyağı
50 gr.çiğ krema
Tuz, karabiber


YAPILIŞI
Mantarları ince ince kıyın. Orta boy tencerede zeytinyağını kızdırın. Tereyağı ve sarımsak ilave edin bir süre sonra sarımsakları çıkarın.

Tereyağı eridiğinde, mantarları katıp 7-8 dakika kısık ateşte pişirin. Tuz ve biberi kontrol edin, makarna paketinde tarif edildiği şekildi pişirdiğiniz makarnayı ve çiğ kremayı mantarla iyice karıştırın. Sıcak servis yapın.

Gönderen : Deniz Elmascı |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.