Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Erişteyi, tuz ilave ettiğiniz 8 bardak kaynar suda 10 dakika haşlayıp süzün. Mantarları yıkayıp kağıt havlu ile kuruladıktan sonra ince doğrayın. Mantarlı sosu hazırlamak için; tereyağını eritip doğranmış soğanları pembeleştirin. Mantarları soğana ilave edin. 2 dakika çevirip, doğranmış domatesleri ekleyin. Sosu 10 dakika kaynatın. Doğranmış kekik, taze çekilmiş karabiber ve tuz ile lezzetlendirin. Erişteleri ilave ederek sos ile karıştırın. Mantar ve soğanlı erişteyi yeşilliklerle süsleyerek sıcak olarak servis yapın. Gönderen : Füsun Bıçakcı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |