Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları bol tuzlu suda haşlayın. Mantarları 300 ml soğuksuya bastırarak 15 dakika süre ile kabarmaya bırakın. Soğanı ayıklayarak yıkayın ve kıyın. Rezene kökünü temizleyerek küp halinde doğrayın, yeşilliğini saklayın. Jambonu şerit halinde kesin. Mantarların suyunu dökün, suyunu bir kapta toplayın. Soğanı ve mantarları kızgın yağda kızartın. Rezene parçalarını ve 200 ml mantar suyunu ilave edin, rezeneyi pişirerek yumuşatın. Tuz, karabiber ve limon suyu katın. Tavayı ateşten alın, yumurta sarılarını ve kremayı katın, hepsini koyalaşana dek kaynatın, jambonu ilave edin. Makarnayı sos ile sofraya getirin. Gönderen : Gülseren Atmaca |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |