Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tuzu,karabiberi,rende soğanı karıştırıp yoğuralım. sarmısaklı yoğurdu hazırlayalım. margarin,salça,kırmızıbiber,2 diş ezilmiş sarmısak,karabiber,et suyunu bir arada pişirp sos hazırlayalım. mantı makarnaya üzerindeki tarife göre pişirelim.boşluklarına eti özenle koyalım ve bir tepsiye dizelim. aralarına fındık büyüklüğünde margarin parçaları serpiştirelim.birazda et suyu katarak hafif ateşte kaynamaya bırakalım.makarna iyice yumuşayınca servis tabağına alıp üzerine yoğurdunu sosunu gezdirelim. Gönderen : serencan özmen | serenozmen@gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |