Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1 yemek kasigi zeytinyagini kenarda saklayip kalanini orta ateste isitin. sarimsaklari ve biraz da tuz ilave ederek dusuk ateste karistirin kahve rengi olana kadar. bu arada buyuk bir tencerede tuzlu su kaynatin. su kaynayinca spaghettileri ve zeytinyagin kalanini ilave ederek 2 yada 3 dakika kaynatin. spaghettileri suzun ve tencereye geri bosaltin. Daha onceden yaptiginiz zeytinyagli ve sarimsakli karisimi spaghettinin uzerine dokun.ustune karabiber ve kiyilmis maydanozlari serpin. spaghettiyi sicak servis tabagina alin. Gönderen : Ertan Artuç |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |