Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı tuzlu bol kaynar suda diriliğini kaybetmeyecek kadar haşlayıp süzün, Sarmsağı ezerek mayonez yoğurt ve Garnütür le harmanlayın. Makarnayı tabaklara alın üzerine yapmış olduğunuz harcı dökün. Son olarak kıymayı Zeytinyağında harmanladıktan sonra Pul biber ve karabiberini ekleyin. hazırlamış olduğunuz tabakların üzrene dökün. Tercihe bağlı olarak kıyma kullanmadan yanlızca kırmızı bireri zeytin yağında renklendirerekte makarnanızın üzerine dökebilirsiniz. Gönderen : Atilla Avşaroğlu | atilla@avsaroglu.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |