Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğanı ince ince doğrayın. Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Biberleri tohumlarını ayıklayıp doğrayın. Makarna haşlanırken ayrı bir tavada soğanları kavurun. Soğanlar hafif hafif pembeleşmeye başlayınca domatesleri ve hemen ardından da biberleri ilave edin. Sebzeler iyice piştikten sonra yumurtaları kırın ve karıştırın. En Son olarak da peyniri ilave edin ve bir kez kaç kes karıştırdıktan sonra ateşten alıp servis tabaklarına pay ettiğiniz makarnanın üzerine dökün. Sıcakken servis yapın. Afiyet Olsun. Gönderen : Pelin Berk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |