Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1 paket makarnayı 8-10 dakika haşladıktan sonra suyunu süzüp bir kenara alırız. Bir tavada yağı kızdırıp içinde rendelenmiş havuçlarımızı turuncu renk alana kadar kavururuz. Üzerine mercimekleri ekleyip biraz daha pişirdikten sonra tuz ve karabiber koyduktan sonra makarnanın içine ekleriz ve karıştırırız. Havucu ne kadar fazla olursa tadı benim o kadar daha fazla hoşuma gidiyor. Afiyet olsun. Gönderen : Banu Adıyaman |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |