Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI sosu için:sıvıyağ,soğan,kıyma kavrulur,salça ilave edilir.daha sonra tuz,karabiber,kırmızı biber konulup 1,2 dakika daha kavrulur.makarna tuzlu suda haşlanır süzülür,soğumasın diye çok az soğuk sudan geçirilir.ayrı bir yerde sarmısaklı yoğurt hazırlanır.süzülen makarnalar yoğurtun içine karıştırılır.makarnalar tabaklara koyulur üzerine hazırlamış olduğumuz kıymalı sos koyulur.en son olarak üzerine kızdırılmış kırmızı biberli tereyağı gezdirilir.servis yapılır.afiyet olsun. Gönderen : NİLGÜN BAYKAL | nilotta@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |