Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kuskusu haşlayıp yağlayın. Tavada margarini kızdırıp kuru soğanları pişirmeye başlayın. Pembeleşen soğanlara salçayı ilave edip salçanın kokusu çıkana kadar pişirin. Daha sonra sırasıyla Et Bulyon, kekik, karabiber ve nohutları ekleyip bir taşım kaynatın. Kuskusu kaseye koyup tabağa ters çevirin, etrafına nohutları koyup üzerine sosu gezdirin. En son üzerlerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis edin. Gönderen : İlkin Yağanlar | ilkin_35@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |