Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı sevdiğiniz dirilikte haşlayın. Ayrı bir kapta terayağını eritip üzerine küçük küpler halinde doğranmış biberi atıp pişene kadar çevirin. akabinde salçaları 1 su bardağı kaynar suda eritip haşlanmış nohut ile birlikte ilave edin. 10 dakika orta ateşte pişirdikten sonra sıcak olarak servis tabaklarına pay ettiğiniz makarnanın üzerine pay ederek servis edin. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |