Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı Aldente kıvamında haşlayın ve süzün. Somonu 30 sn kadar sıcak suya koyun, çıkarıp derisini soyun. Bir tavada çok az zeytin yağında soğanları soteleyin. Somon balığını küp şeklinde doğrayın ve soğan pembeleşince tavaya atın. Zevkinize göre biber, kekik ve tuz atabilirsiniz. Haşlanmış ve süzülmüş makarnayı servis tabaklarına bölün. Üzerlerine dilediğiniz kadar hazırladığınız karışımdan koyabilirsiniz. Tabağı marul salatasıyla süsleyebilirsiniz. Afiyet Olsun. Gönderen : www.selva.com.tr | webmaster@selva.com.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |