Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Büyük bir tavada kısık ateşte zeytinyağını ve tereyağını kızdırın. Peyniri küp küp doğrayın ve krema ile birlikte yağda pişirin. Tuz ve biberi kontrol edin. Peynir eriyince 5 dakika daha pişirin. Makarna paketinde tarif edildiği şekilde pişirdiğiniz makarnayı süzün ve peynir sosuyla karıştırın. Önceden ısıtılmış tabaklarda çok çabuk servis yapın. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |