Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Domatesleri küp küp doğrayın ve bir yana ayırın. Bir tavada zeytinyağı ve tereyağını kızdırın. Soğanı rendeleyin ve yağda kavurun. Kuru mantarı kıyın ve sarımsak ile birlikte soğana katın. Sarımsak bir bütün olarak konulursa sonradan bunu çıkartmak mümkün olur. 2-3 dakika pişirin domates ve kalan kıyılmış mantarları ekleyerek 10-12 dakika daha pişirin.(mantarın iyice pişmesine dikkat edin, gerekirse 1 bardak kadar su ekleyebilirsiniz.) Makarna paketinde tarif edildiği şekilde pişirdiğiniz makarnayı süzün ve sosa ilave edin. İyice karıştırın. Sıcak servis yapın. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |