Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tüm otlar yıkanır ve elle doğranır daha sonra içine limonu, sumak ve ve yağı konularak iyice karıştırılır. Makarnalar haşlanır ve süzüldükten sonra içine ot karışımı ilave edilir sos üzerine dökülür ve bir güzel karıştırılır. Gönderen : Pelin Berk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |