Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Pastırmayı şerit biçiminde ince ince kesin, 1,5 çorba kaşığı yağı tencerede eritin. Yağ kızmadan içine paztırmanın üzerindeki çemenden 1 tatlı kaşığı koyup karıştırın. Yağ kızınca pastırmaları ve bezelyeleri katın 10 dakika tencerenin kapağı kapalı pişirin. Makarnayı tuzlu suda haşlayın, süzün ve geri kalan yağı ilave edin. Pişirdiğiniz pastırmalı bezelyeli sosu üzerine ilave edin ve harmanlayın. Sıcak servis tabağında servis yapın. Gönderen : Gönül Erler |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |