Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patateslerı küp şeklinde (küçük küçük ) doğrayarak yağda kızartırız. salçayı da katarak ateşte bır kez daha döndürürüz. makarnayı yayvan bir tencereye alıp birazda yağ koyup devamlı karıştırırak kavururuz. Hafif pembeleşince üzerine makarnanın üzerini örtecek şekilde su koyarız. Tuzunu katarız. Daha sonra kızarttığımız patateside tencereye koyup karıştırırız. Yarım ateşte makarna pişip suyuna çekeseye kadar pişiririz. Editör Notu: Benimde denemeler yaparken yapıp beğendiğim bir tarifdir. Dilek hanıma bu lezzeti hatırlattığı için teşekkür ederiz. Gönderen : DİLEK SOYLER | dreamlife12@mynet.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |