Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patlıcanları alacalı, domatesleri ise bütün kabuklarını soyarak küp şeklinde doğrayın. Zeytinyağını orta büyüklükteki bir tencereye koyarak, önceden doğradığınız sarımsakları ve küp şeklinde doğranmış patlıcanları ilave edin ve 5 dakika kadar sote edin. Daha sonra domatesleri de ilave edip pul biber ve arzu edilen miktarda tuz, karabiber ve toz şekeri (ilave edilen tuz miktarı kadar) ekleyin ve 5 dakika daha pişirin. Makarna paketinde tarif edildiği şekilde pişirdiğiniz Fusilli makarnayı bu sos ile karıştırarak 1 dakika daha ateşte tutun. Kaşar peyniri rendesi serperek servis yapın. Gönderen : Halide Pursaklı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |