Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnayı üzerindeki tarife göre haşlayıp,süzelim. margarini eritip yarısını makarnaya katalım. Diğer yarısınıda bir tavada eritip kıyılmış soğanı,doğranmış yeşil biberi kavuralım, üzerine ince kıyılmış sosisleri katalım. bir iki döndürelim. rende domatesi harcımıza ekleyelim.ya da sulandırılmış domates salçası koyalım.5 dk hafif ateşte pişirelim.çok ince kıyılmış maydanoz ve tulum peynirinin yarısıyla birlikte bu harcı makarnaya katıp ezmeden karıştıralım.hafif ateşte bir kaç dakika demlendirelim.servis tabağına alarak kalan tulum peynirini üzerine serperek sunalım. Gönderen : Serencan Özmen | serenozmen@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |