Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sarımsak tavada az miktar zeytinyağında biraz çevirilir. Köz kırmızı biber ince ince doğranarak sarımsağa eklenerek, üzerine blender dan geçirilmiş 1 demet pazı eklenerek orta ateşte lapa haline gelene kadar çevirilir ve pişirilir. Pişmesine 2-3 dakika kala krema, tuz, karabiber ve kekik eklenir. Linguine tip makarna suyu çektirilerek geniş bir kapta haşlanır, hazırlanan sos makarnaya eknerek bir miktar daha zeytinyağı gezdirilebilir. Gönderen : Banu Ergin |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |