Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarna paketinde tarif edildiği süreden 1-2 dakika daha az pişirin ve hala diri iken ateşten kaldırıp soğuk sudan geçirin daha sonra hazırladığınız makarnayı borcama alarak içine krema ve tereyağı ilave edip karıştırın. Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın borcamı önceden ısıtılmış fırında 220 derecede 5 dakika pişirin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin. Gönderen : Mürşide Katmancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |