Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna kaynamadan 1 portakalı sıkıp koyun ve baharatı suya ilave edip kaynamaya bırakın (bu arada suyu az koyun) ve makarnanın suyu çekmesini bekleyin süzmek eskide kaldı vitamini suyunda üstelik ve daha lezzetli oluyor ve ikinci yağa hiç gerek yok afiyet olsun Editör notu: yayında hafif ekşi yoğurt ile enfes oluyor. Gönderen : olgan yunar | olganyunar@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |