Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları tuz ve yağ dökülmüş sıcak suda diri kalacak şekilde haşlayın. Biberleri,sosislerive sarmısakları küp küp doğrayın.Biraz ayçiçek yağı ve tuzu bir tavada kızdırın.Biberleri,sosisleri ve sarımsakları kavurun. Kavrulurken haşlanan makarnaları süzün. Süzülen makarnaları yağda biraz soteleyin.İçine biberleri ,sosisleri ve sarımsakları atın, bu karışıma su ile sulandırdığınız salçayıda ekleyin. 5 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. üzerine sarımsaklı yoğurt döküp ,ince kıyılmış dere otlarınıda serpip sıcak sıcak servis edin. AFİYET OLSUN! Gönderen : Berfin Öztürk | berfin_hotgirl@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |