Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Domateslerin diplerini alın ve kaynar suya bir dakika batırıp soğuk sudan geçirdikten sonra soyun. Yandan keserek çekirdeklerini alın ve tavla zarı şeklinde doğrayın. Soğanı soyup incecik doğrayın ve bir tencerede zeytinyağıyla pembeleştirin. Domatesi, bir çay kaşığı şeker, tuz, biber, kekik ve yarım su bardağı suyu ekleyip 10-15 dakika hafif ateşte pişirin ve sarmısak ilave edip ocaktan alın. Sos pişerken makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine göre pişirin. Haşlnmış makarnayı sudan geçirmeden tabaklara paylaştırıp bol sos ile servis edin. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |