Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkartın. Ezilmiş sarmısağı 2 yemek kaşığı kızgın yağda öldürün. Doğranmış domatesleri, tuz, karabiberi ve limon suyunu ilave edin, 10-15 dakika pişirerek suyunu çektirin. Makarnyı haşlayın. Rokayı tuzlu suda haşlayın ve yağda çevirin. Rokayı peyniri ve makarnayı karıştırın. Karışımı tabaklara pay ettikten sonra domatesli sosu üzerlerine bolca koyun. Gönderen : Mürşide Yağanlar |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |