Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patatesi haşlayıp rendeleyin. Malzemeleri kullanarak yumuşak bir hamur yapın. Patatesli hamuru elinizle yuvarlayarak parmak kalınlığında şerit yapın, küçük küçük kesin. Kaynayan tuzlu suya 1 yemek kaşığı zeytinyağ koyun. 7 dakika haşlayıp süzün. Derin bir tavada sos malzemelerini pişirin. Sos klasik olduğu için yapınını anlatmıyorum. Son olarak makarna ile sosu iyice karıştırıp sıcak servis ediniz. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |