Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI ilk önce makarnamızı tencerede haşlayıp süzdükten sonra birazcık soğuk su gezdirip soğutmaya bırakıyoruz. Yagı kavurduktan sonra içine iki adet yumurtayı kırıp daha sonra iki kaşık salça ekliyoruz. Daha sonra makarnayı tencereye ekleyip iyice karıstırıyoruz. Makarnamız hazır afiyet olsun. Bu arada sarımsaklı yogurdumuzu da ayrıca hazırlıyoruz (arzu edenler icin marketle hazır sarmısaklı yogurt bulunmaktadır) Deneyiniz lütfen pişman olmayacaksınız. Gönderen : Ahmet Refik ÖNAL | ahmetrefikonal@yahoo.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |