![]() | |||||||
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. 1 yemek kaşığı zeytinyağ koyup karıştırın. Fasulyeleri yıkayıp uzunlamasına ikiye bölün. Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağ, fasulye, karabiber ve tuz koyup karıştırın. Halka şeklinde doğranmış kırmızı biber ve kavrulmuş kıymayı ekleyip 2-3 dakika soteleyin. Makarna ve fasulyeli harcı karıştırıp servis tabağına alın. Sarmısaklı yoğurtla süsleyip servis yapın. Gönderen : Aysun Konyalı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |