Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Önce makarnanın harcını hazırlayın. Derin bir tavanın içine ince kıydığınız kuru soğanları koyun ve su ekleyerek ateşe alın. Domateslerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın ve pişmekte olan soğanlara katın. Son olarak kıymayı da ekleyip, karıştırarak, kıyma suyunu çekinceye dek pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekip, ateşten alın. Başka bir tencerede kaynayan suya kesme makarnayı atın, haşlanınca süzün. (Suyunu herhangi bir çorbaya katarak değerlendirebilirisiniz.) Makarnalar süzgeçteyken, makarna tenceresinde tereyağını eritin. Makarnaları ve kıymayı katarak hafifçe karıştırın. Sıcak sıcak servis yapın. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |