Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı hafif diri olacak şekilde tuzlu suda haşlayın. Süzün ve soğumaya bırakın. Taze sarmısakların yeşil kısımlarını ayırıp beyaz ve gövde kısmını halka halka doğrayın. Maydonozu ve rokayı bol su ile iyice yıkayıp saplarını ayıkladıktan sonra doğrayın. Doğradığınız malzemeyi pul biber ve tuz iave ederek yoğurt ile karıştırın Yoğurdu ılımış makarna ile karştırın akabinde Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |