Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Havuç ve kabakları rendeleyip tenceremizde kısık ateşte hafif kavuralım,içine taze soğanımızı ilave edelim birkaç kez karıştırıp mısırları ilave edelim. Makarna paketinide tencereye ilave edip kısık ateşte 1 dakika kavuralım.Sarımsak ve Sosisleri ince ince makarnanın içine atıp 1 -2 karıştıralım. Sonra üzerine kapatacak kadar su ilave edelim (Suyunu süzmeyeceğimiz için fazla su koymayalım) tuzumuzu ilave edelim. Makarna piştikten sonra fırıntepsisine dökelim 1 bardak sütle rendelenmiş kaşarı karıştırıp (biraz ayırdıktan sonra) içine ilave edelim iyice karıştıralım. kalan kaşarıda üzerine yayıp fırına verelim 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim. Çıkardıktan sonra üzerine dereotu ve maydonoz serpip servis yapalım. Gönderen : Özlem BÖYÜR |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |