Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Erişte haşlanır, suyu süzülür, 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı ile karıştırılır, fırın kabına yerleştirilir. Başka bir tencerede kalan yağ ile soğan sarartılır, üzerine sırasıyla; biber, ince doğranmış mantar ve konserve bezelye atılır, harlı ateşte 5 - 10 dakika kavrulur. Eriştenin üzerine yayılır, üzerine rende kaşar serpilir, önceden ısıtılmış 190 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirilir. Gönderen : Ali Satılcı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |