Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı çok az tuzlu suda haşlayın ve süzün. Bir tencerede tereyağını eritin ve makarnaları katın, üzerine toz şeker serpin (yarım paket için yaklaşık 3-4 çorba kaşığı uygundur) ve harmanlayın, sıcak olarak servis yapın. Makarnadan vazgeçemeyip aynı zamanda tatlıyı da sevenler ve çocuklar için cezbedici bir lezzettir, deneyin. Editörün Notu : Ben çoçukken yerdim bunu şeker yerine süzme bal çok daha güzel oluyor :) Gönderen : Handan Pırlanta | biskot_61@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |