Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Semiz otları 5 su bardagı suda sarımsak ve tuz eklenerek bir tencerede 20 dakika kaynamaya bırakılır kaynayan semiz otları süzülerek bir kaba alınır. Tencerede kalan suyun içine makarna katılarak kaynatılır daha sonra kaynayan makarna süzülerek başka bir kaba alınır. Bir tavada yağ salça biber baharat harmanlanarak sos haline getirilir sosun içine semiz otu konularak 5 dakika çevrilir makarnanın üzerine dökülerek servis edilir arzuya göre yogurt dökülebilir Gönderen : Vildan Yücel |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |