Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnayı al dante pişirin ama baya bi aldante olsun daha sonra onu kızaaa çekin bol buzlu soğuk su içinde bekletin soğanları ve sarımsakları margarin ile sote etmeye başlayın soğanlar diriliğini kaybetmeye başlamadan içine envai çeşit baharatı katın kimyon özellikle olsun soğanlar hala sağ ken rendelediğiniz dometesi ekleyin 5 dakika ara ile karıştırarak 45 dakika dan fazla pişirin soğan ve dometes akraba olacak ve domates suyunu çekecek şimdi makarnayı bu tencetreye boca edin ve bu sosun makarnaların tüm hücrelerine eşit miktarda nufüz etmesini sağlaın şimdi ocağı kapatın ve bir yemek kaşığı margarini makarnanın üzerine bırakıp kapağını kapatın 15 dakika kapalı kaldıktan sonra tencereye adeta dalın Gönderen : murat barut | murat@next.com.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |