Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sosisleri verev şeklinde kesin. Tencereye zeytinyağını ekleyip üzerine sosisleri ilave edip 1 yada 2 dakika soteleyin üzerine yarım paket olan burgu makarnayı ekleyin ve tekrar soteleyin üzerine kırmızı biberi ilave edin ve baharatlarını da ekleyip makarnaların üzerine sıcak su ilave edip Suyunu çektirerek pişirin. Pişmiş olan makarnanın yarısını fırın kabına boşaltın. Üzerine rende kaşar serpin. Tekrar makarnanın yarısını boşaltın. Kalan kaşar rendesini ve domates püresini ve fesleğeni ekleyin. 180 derecelik fırında makarnayı üzeri kızarana kadar pişirin. Gönderen : Berkan Demir | bdemir at gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |