Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sosisler İnce İnce Dogranır Ve Kaynamış Makarna İle Hafif Ateşte Pişirilir. Kaşarlar Rendelenir Rendelenen Kaşarlar Makarnanın Üstüne Dökülür 5 Dk Ağzı Kapalı ve Ocak Kapanmış Şekilde Bekletilir Ve Dilediginiz Şelil Servis Yapınız Gönderen : Osman Arslan | kaosekibi@mynet.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |