Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI zeytinyağında rendelediğimiz soğanı pembeleştirin, salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. Domatesleri küçük doğrayıp soğanlara ilave edip pişmeye bırakın. Diğer tarafta haşlanmakta olan makarnanın suyundan bir kaç kepçe alıp soya kıymasını ıslatın ve ağzını kapatıp 5dakika şişmesini beklyin. Soya kıymasını pişen domateslere ilave edip sos çok koyu olduysa makarnanın suyundan ilave ederek kıvamını ayarlayın. Baharatları ilave edip,tuzunu ayarlayarak hepsini 2dakika daha pişirip altını kapatın. Tabaklara renk katmak amacıyla, sosun yarısını süzdüğünüz makarnanın yarısıyla karıştırın. Kalan sade yarısını tabaklara paylaştırın üzerine de soslu makarnaları pay edin. Gönderen : Mürşide Yağanlar |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |