Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Biberleri verevine dilimleyin. Mısırı süzdürün. Makarnaları tuzlu suda 10 dakika haşlayın. 5. dakikada kırmızı biberleri ve bezelyeleri ilave edin. Maydanozları kıyın. Hindi etini dilimleyin. Daha sonra mısır, maydanoz ve süzdüğünüz makarna ile karıştırın. Kremayı ve yumurtaları da ilave edip, tuz ve kırmızı biber ile tatlandırın. Fırın tepsisini yağlayıp, makarnayı içine koyun. Peyniri üstüne serpin. 250 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. Gönderen : Ali Kibar |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |