Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaların tuzlu kaynar suda 8-9 dakkika haşlayın, biberler şerit şerit , şucuları dilim dilim kesin Dereotu ve maydonozu ince kıyın, mayonezi yoğurt ve hardal ile iyice karıştırın Makarnayı süzüp, hazırladığınız malzemelerle iyice karıştırıp servis yapın Sucuğu, ister kızartıp, ister ciğ olarak kullanabilirsiniz Gönderen : Murathan Bostancı | murathan@bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |