Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı paket üzerindeki tarife gore pişirip süzün, ılık bekletin. Geniş bir tavada sucuk, mantar, kırmızı veya yeşil biber, soğan ve sarmısağı, sucuklar kızarana dek pişirip yağını süzün. Süt, reyhan ve biberi ekleyip orta ateşte (5-8 dakika) koyulaşıncaya dek arada karıştırarak pişirin. Ateşten alıp tabaklara pay ettiğiniz makarnanın üzerine sosu gezdirerek boşalttın. Taze reyhan yapraklarıyla tabakları süsleyin. Gönderen : Mengühan Gürses |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |